Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Florensis veredelt, vermeerdert en levert hoogwaardig uitgangsmateriaal voor de sierteelt. Met meer dan 4.000 verschillende snijbloemen en plantenrassen uit zaad en stek, bieden wij een ongeëvenaard planten assortiment, met de beste genetica en het allerhoogste kwaliteitsniveau in jonge planten. Werken bij ons betekent werken bij een ambitieus internationaal familiebedrijf, die waarde hecht aan leverbetrouwbaarheid, duurzaam telen en maatschappelijk ondernemen. In 2015 zijn wij hierom verkozen tot tuinbouw ondernemer van het jaar. Bij Florensis werken wereldwijd circa 2000 medewerkers, waarvan 200 in Nederland.

De organisatie heeft, naast het hoofdkantoor in Hendrik-Ido-Ambacht, diverse verkoop- en productielocaties in Europa en Afrika. Ter uitbreiding van de afdeling logistiek zijn wij, voor ons Vestiging Florensis Cut Flowers in Rijsenhout op zoek naar een enthousiaste Fulltime:

LOGISTIEK/MAGAZIJN MEDEWERKER

Wat ga je doen?
Als Logistiek/Magazijn Medewerker ben je breed inzetbaar voor alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling Production Logistics & Distributie Je bent flexibel inzetbaar binnen de afdeling maar ook buiten de eigen afdeling. De focus op de kernactiviteiten zullen per periode van het jaar verschillen. De nadruk van de functie ligt op het uitvoeren van werkzaamheden gericht op de logistieke processen en distributie.

Jouw functie als Logistiek/Magazijn Medewerker
 • uitzetten en oprapen van trays;
 • uitsorteren van trays per klant;
 • uitgangscontrole bij de docks;
 • heftruckwerkzaamheden;
 • bevoorrading van diverse afdelingen met de gevraagde planten of traytype’s;
 • aan- en afvoer van pallets met trays naar de opslaglocatie binnen Florensis;

Wat hebben wij jou te bieden?
Een uitdagende en veelzijdige functie op een afdeling die volop in ontwikkeling is binnen een dynamische internationale organisatie. Binnen Florensis zijn de lijnen kort en is de sfeer prettig en no-nonsense. We bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder diverse collectieve regelingen) en veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wij vragen van een Logistiek/Magazijn Medewerker:
 • Mbo werk- en denk niveau (richting logistiek);
 • Ervaring met tuinbouw gerelateerde machines;
 • In het bezit van een heftruckcertificaat is een pré;
 • Het bereid zijn tot het volgen van cursussen;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal .
 • Werkzaamheden voor deze functie doen zich ook buiten reguliere werktijden voor waaronder ploegen-, en weekenddiensten.

Informatie en solliciteren?
Is dit helemaal jouw baan? En lijkt het jou leuk om onderdeel te zijn van Florensis? Verstuur dan jouw sollicitatie met CV vóór 31 oktober 2018 via de 'Solliciteer' button. Graag o.v.v. FCF18. Wij komen graag met jou in contact!
Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Gert Roest (Head of Logistics & Transplanting), telefoon 029-7383030 of kijk op onze website www.florensis.com.

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Plaatsingsdatum 19-10-2018
Standplaats Rijsenhout
Opleidingsniveau MBO
Uren 36 - 40
Niveau Professional
Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Salaris Marktconform
Functiecategorie(ën) Logistiek: Voorraadbeheer, Magazijn en Chauffeurs
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Gert Roest
Telefoon 029-7383030

Vestigingsplaats

Solliciteer