Florensis

Teamleider Productie - Hendrik-Ido-Ambacht

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 30-08-2018 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Hendrik-Ido-Ambacht Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Goede arbeidsvoorwaarden
Om koploper te blijven op het gebied van technische innovatie binnen de agrarische sector zijn we per direct op zoek naar een ambitieuze (fulltime):

TEAMLEIDER PRODUCTIE

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor een afdeling die werkt met een van de meest innovatieve technieken in de branche (steksteekrobots). De afdeling zorgt er voor dat de geplande productie tijdig, en met de juiste kwaliteit verwerkt wordt. Als leidinggevende geef je richting aan deze (groeiende) afdeling en stimuleer je jouw team om het beste uit zichzelf te halen. Je zoekt continu naar mogelijkheden om het proces, de steksteekrobots en de geleverde kwaliteit te optimaliseren en neemt daarin de leverancier en collega’s mee.

Jouw functie als Teamleider Productie
  • Je bouwt, vanaf scratch, een team op en zorgt voor de dagelijkse aansturing van de werkzaamheden, waarbij je oog hebt voor de ontwikkeling van jouw medewerkers;
  • Je draagt zorg voor de personeels- en productieplanning en analyseert productiecijfers om te komen tot verbetervoorstellen;
  • Je weet jouw afdeling op de kaart te zetten en de samenwerking met andere afdelingen te bevorderen;
  • Je zoekt continu naar creatieve mogelijkheden om de steksteekrobots zo te optimaliseren dat er maximaal rendement wordt behaald.

Wat hebben wij jou te bieden?
Wij bieden jou een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie binnen een dynamische, internationale organisatie waarbinnen de lijnen kort zijn en de sfeer prettig en no-nonsense. Onze organisatie biedt een goed pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (denk aan collectieve regelingen zoals winstafhankelijke uitkering, pensioen, ziektekostenverzekering, mogelijkheid om met korting te sporten en een goed salaris afgestemd op je rol en ervaring. Florensis biedt jou volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Momenteel zijn we in Dinteloord (Nieuw-Prinsenland) bezig met nieuwbouw (uitbreiding) welke in 2020 gereed zal zijn. Voor jou als Teamleider Productie betekent dat dat de afdeling van Hendrik-Ido-Ambacht naar Dinteloord zal verhuizen en je dus vanaf 2020 daar werkzaam zult zijn

Wat breng je mee?
  • Een afgeronde technische, IT of bedrijfskundige opleiding bij voorkeur op HBO-niveau of een door ervaring verkregen gelijkwaardig werk- en denkniveau;
  • Enkele jaren werkervaring met machines/software;
  • Gestructureerde werkwijze en denkend in processen;
  • Talent in het managen, motiveren en ontwikkelen van een team;
  • Flexibele instelling m.b.t. het werken buiten de reguliere werktijden;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Informatie en solliciteren
Is dit helemaal jouw baan? En lijkt het jou leuk om onderdeel te zijn van Florensis? Verstuur dan jouw sollicitatie met CV via de 'Solliciteer' button. Wij komen graag met jou in contact!
Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Andrea Dirksen (HR Advisor), telefoon 078-6233200 of kijk op onze website www.florensis.com. Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Andrea Dirksen
Telefoon 078-6233200

Vestigingsplaats

Solliciteer